Aangepaste openingstijden
Gezien de verschillende gemeentelijke events (Receptie verdienstelijke Boortmeerbekenaar, Senioren feest, Feest Jubilarissen,…), alsook het groot turnfeest Happy spirit en O.L.H Hemelvaart, is de sporthal zelf gesloten om sporten te beoefenen. Vandaar dat we de komende weken met een aangepast uurrooster gaan werken.
Week 20 (16 tot 20 mei):
Open: woensdag 16 mei en zondag 20 mei
Gesloten: donderdag 17 mei, vrijdag 18 mei en zaterdag 19 mei
Week 21 (24 tot 28 mei):
Open: woensdag 24 mei en zaterdag 27 mei
Gesloten: donderdag 25 mei, vrijdag 26 mei en zondag 28 mei
Week 22 (31 mei tot 4 juni):
Hele week gesloten
Week 23 (7 juni tot 11 juni):
Gesloten: woensdag 7 juni en donderdag 8 juni
Groot opening event Summerbar – vrijdag 9 juni (burendrink), zaterdag 10 juni (Openluchtparty) en zondag 11 juni (Familiedag)
Hiervan volgt nog een hoop extra info.
We kijken er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen op onze leuke Summerbar.



Ons verhaal
“Na 15 jaar ervaring bij Covee en 15 jaar ervaring in ons eigen cateringbedrijf ‘The Catering Company’, is het met Time out Sportsbar tijd voor een nieuwe uitdaging”.
De ervaring in de food-industie begon bij Covee, een grote naam als gekende diepvriesspecialist. Manuela was er verantwoordelijk voor de productie en Bart chef in de keuken. Het idee om een eigen zaak te starten kriebelde al een tijdje en zo werd The Catering Company opgericht, een eigen cateringbedrijf dat zich specialiseert in evenementen op locatie. Het werd een groot succes. Ooit begonnen in hun eigen garage maar al snel verhuisd naar een groter pand in de Langestraat in Boortmeerbeek. De oude schrijnwerkerij die daar oorspronkelijk gevestigd was werd verbouwd tot een state of the art productieruimte met een warme en een koude keuken. The Catering Company is intussen uitgegroeid tot een echte referentie en schreef intussen al vele events op haar palmares. Van alle plaatselijke parochiezalen tot het gerenomeerde Hof Ter Loonst, verschillende boottochten, de hangars van Sabena en SN Brussels Airlines en zelfs het Atomium. De catering voorzien in het Atomium doe ik nooit meer grapt Bart. “Gelukkig was er een lift van beneden naar de middelste bol, maar van daaruit moesten alle borden, glazen, bestek, eten en drank te voet via de trap naar de volgende bol van het Atomium worden gedragen. Uniek, maar één keer is voldoende”. Een ander memorabel event was de receptie voor de reveil van de themavliegtuigen van Plop, de Smurfen en anderen voor SN Brussels Airlines vult Manuela aan. “Voor onze catering op de camping van Rock Werchter kregen we zelfs de felicitaties van het voedselagentschap. Zulke momenten blijven wel bij”.
Kwaliteit staat bij Manuela en Bart trouwens centraal. The Catering Company behaalde het Smiley-label. Dat is het hoogste label dat je kan behalen bij het voedselagentschap. Daar zijn we echt fier op, legt Bart uit, want het smiley label staat gelijk aan een garantie op kwaliteit. “In plaats van 4 wortels en veel smaakversterkers zitten er in onze soep 50 wortels en geen enkele smaakversterker. Wij bereiden verse, eerlijke en huisbereide maaltijden”. Deze filosofie trekken ze nu, 15 jaar na het oprichten van The Catering Company, door in Time out Sportsbar. “Het is tijd voor een nieuwe uitdaging, waarin we onze jarenlange ervaring kunnen gebruiken om een gezellige sportsbar te starten waar iedereen welkom is”.














